Indien u een afspraak wilt maken of meer informatie wenst kunt u mij een e-mail sturen of het contact formulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen of een WhatsApp bericht kan natuurlijk ook, via onderstaand nummer.

E-mail: jacqueline@vandervormfp.nl
Telefoonnummer: 06-25296157

Bezoek- en postadres
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp

Parkeren
Voor en achter het gebouw kunt u goed en gratis parkeren. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie.

Maatregelen in verband met Corona
Het kantoor is op zo’n manier ingericht dat tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Tevens is het mogelijk om gesprekken digitaal via het gebruikersvriendelijke ZOOM te voeren.

Privacystatement

Jacqueline hecht er aan zo transparant mogelijk te zijn over de persoonsgegevens die zij verzamelt om haar dienstverlening aan cliënten mogelijk te maken, hoe deze gegevens worden opgeslagen en gebruikt en met wie deze gegevens worden gedeeld.

Haar privacybeleid is in lijn met de AVG-wetgeving en haar privacyverklaring ontvangt u samen met de algemene voorwaarden bij de afspraakbevestiging of kunt u hier downloaden. U heeft de mogelijkheid om de gegevens die zij van u opslaat in te zien, aan te passen of te (laten) verwijderen. Indien u vragen heeft over het privacybeleid kunt u contact met Jacqueline opnemen.