Reviews van cliënten

Het voelde voor mij geruststellend om, in een periode waarin emotioneel en financieel alles op zijn kop staat, begeleid te worden door iemand met expertise op het gebied van alle zaken rondom de scheiding. Tijdens de eerste afspraak was het snel duidelijk dat Jacqueline een grote kennis van zaken heeft op financieel gebied maar ook oog heeft voor het proces. Jacqueline is duidelijk en helder over de aanpak waarop de zaken besproken en onderzocht gaan worden. Ik weet zeker dat het ons heeft geholpen om de scheiding op een zo goed mogelijke manier te regelen.

Jacqueline heeft als mediator op een integere en neutrale manier met ons samengewerkt om op een zo evenredige en goed mogelijke wijze onze scheiding vorm te geven. Duidelijk is haar kennis en ruime ervaring. Haar werkwijze is daarnaast persoonlijk, fijnzinnig zakelijk en bovendien efficiënt waardoor ook het proces niet onnodig lang duurde en daarmee ook de kosten beheersbaar zijn gebleken.

Jacqueline heeft mij enorm geholpen om een overzicht te scheppen in de financiële chaos en het rookgordijn dat mijn ex-man (financieel directeur) gecreëerd had.
Ze maakt lastige financiële kwesties helder en legt alles in Jip en Janneke taal uit.
Jacqueline laat zich door de tegenpartij niet van de wijs brengen en kan snel schakelen.
Onwaarheden haalt ze direct onderuit.

Door het maken van een financieel plan heeft Jacqueline mijn situatie op langere termijn in kaart gebracht. Dit heeft me geholpen om meer grip te krijgen en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.
Ik ben Jacqueline erg dankbaar voor haar bijdrage en hulp.

Tip:
In haar boek “Als je 50 wordt, wil hij er twee van 25!” staan handige checklists en tips die je aan het werk zetten richting economische zelfstandigheid. Een echte eye-opener!